må ha det store indre kjønnslepper

Hva kan jeg gjøre med store indre kjønnslepper? Veldig mange jenter har større indre kjønnslepper som henger utenfor de ytre. Enn de store, eller de indre vises utenpå de ytre da må det vel være noe galt. Jenter kan for eksempel oppleve at de indre kjønnsleppene blir lengre enn. Ønsker en å operere kjønnslepper, må en i de aller fleste tilfeller. Jeg har veldig store indre kjønnslepper, hva kan jeg gjøre? Intimkirurgi - Kirurgi - Klikk Hvor store er normalt store kjønnslepper? Enkelte kvinner er født med ekstremt store indre kjønnslepper, noe som kan. Hovedregelen er man må ha fylt 18 år for å få utført denne type. Jeg har veldig lange indre kjønnslepper som henger langt nedenfor de ytre. Men jeg må jo si at jeg tror at de fleste ikke har store som henger.

Norwegian xnxx intim massasje stavanger

Anonymforum - Skravle Lommelegen, store indre kjønnslepper Spm til menn, Henge-, kjønnslepper? Eg er ei jente på 19 år, og er plaga med store indre kjønnslepper. Dette har eg vert plaga med heilt sidan eg var. Det som er dumt. Sex - VG Nett Debatt Jeg har store indre kjønnslepper som henger For store indre kjønnslepper : Operere eller ikke? Synes det er veldig fint å slikke og suge på litt store indre kjønnslepper. Klitoris skal være liten og delikat, øyenbryn skal ha et passelig mellomrom i mellom. Så det du sier er at man må ha lange kjønnslepper for å se ut som en skikkelig kvinne der nede?

må ha det store indre kjønnslepper

og fortelle deg hvordan kjønnet og kjønnsleppene dine ser ut og om de er så store at noe må gjøres. Kjære vene, kjønnsorganet ditt er vel ikke stygt! Hva er deres syn på saken?
Nikita majorstuen porno norske

Har jeg glemt noe? Ønsker en å operere kjønnslepper, må en i de aller fleste tilfeller betale dette selv. Der kan også en lege se på deg. Nei, dette ville jeg skrinlagt. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg holder på å bli så desperat at jeg tyr til operasjon.