Pent brev til glamourmodell, cathrine Aschim : Derfor Nov 03, 2010 P PHS stiller man krav til personlig egnethet, derunder d mmekraft. N r man ser p m ten du har taklet avslaget p, Cathrine, s m jeg si at det for meg dessverre vitner om d rlig d mmekraft. Du har brukt dine kontakter i media til sl det stort opp at du ikke kom inn fordi du er for pen. En Kosialists tanker Mensen etter samleie massasje tantra / Cougar akershus Free Download uefa Euro 2016 pent brev til glamourmodell. Cathrine Aschim : Derfor kan du ikke bli politi. At homofile skal ha samme rettigheter som andre.

Norske amatør jenter lisa tønne naken

Labels: cathrine aschim, glamourmodell, naken, politi, politihøgskolen). Men det du må huske på, Cathrine, er at alle handlinger har konsekvenser. At du mener du er egnet samtidig som du bruker media på denne måten, er ikke akkurat lovende for selvinnsikten din. Jeg ønsker deg lykke til med livet videre. På PHS stiller man krav til personlig egnethet, derunder dømmekraft. Kjære Cathrine: Jeg har med interesse fulgt med på "mediestormen" som har fulgt etter at du fikk avslag på din søknad om å bli tatt opp på Politihøgskolen. Men når man først har tatt et valg, så må man ta konsekvensene, enten man liker dem eller ikke. Dessverre tror jeg ikke det blir som politi. Nei, jeg sier ikke at å kle seg naken foran kamera for bilder som er ment å spres offentlig er som å bryte loven. For å komme inn på PHS må man være reflektert, moden, ha god dømmekraft og god selvinnsikt.

i sin ungdom, og som ikke kan bli politi på grunn av ulovligheter som de bedrev i sin ungdoms iver, og som nå er permanent skrevet inn på rullebladet? Når man ser på måten du har taklet avslaget på, Cathrine, så må jeg si at det for meg dessverre vitner om dårlig dømmekraft. Ofte er konsekvensene ukjente, eller til og med negative. Det jeg har sett så langt tyder dessverre på at nemndas avgjørelse var riktig. Nok en gang vil jeg si at jeg ikke sier at du faktisk er psykisk syk, men du har kommet med uttalelser i media som kan trekke tankene i den retning. Og nettopp dette med å ta konsekvensene av sine valg fører meg til neste poeng, som er et av kravene nemnda som vurderer søkere til Politihøgskolen (heretter PHS) tar med i betraktningen, nemlig dømmekraft.
Cathrine foxx pretty self be ripping bubbly farts that rumble.


Oslo thai massasje glattbarbert fitte

Du har brukt dine kontakter i media til å slå det stort opp at du ikke kom inn "fordi du er for pen". Mange har fått avslag før deg, men ingen har hatt kontakter i media for å blåse saken opp til de grader! Dette er for meg en irrasjonell oppførsel som i seg selv burde diskvalifisere deg fra å komme inn på PHS. Dette var ditt valg, og du bestemmer over eget liv og egen kropp. En annen ting som går under personlig egnethet er nemlig selvinnsikt. Dine uttalelser kan tyde på at du mangler nettopp dette. Videre skal man i politiet ha en "naturlig myndighet og man skal fremstå på en måte som gjør at andre respekterer. Tror du de vil respektere deg i politirollen?

Sexhistorier eskorte og massasje

At du velger å oppføre deg på denne måten, blant annet ved å gi et feilaktig inntrykk av hva avslaget gitt ut på (det var ikke utseendet ditt, og det er mange svært pene jenter på PHS den dag i dag tilsier for meg personlig. La meg først presisere at jeg ikke har noe imot deg som person, og jeg har heller ingen problemer personlig med at du har valgt å kle deg naken foran kamera. Man skal ikke bare bestå de fysiske kravene, men man må også gjennom et intervju i en nemnd som skal finne ut om du er egnet til politiyrket. Når du bruker slike metoder for å insistere på at du vet bedre enn de som har som oppgave å vurdere personlig egnethet om du faktisk er egnet eller ikke, så er det noe som skurrer. Jeg sier ikke at du er psykisk syk, men slike episoder bygger jo opp under en oppfatning om at du ikke er psykisk egnet til å komme inn på PHS. Et av kravene for å komme inn er jo at man er psykisk frisk, og ikke har en historie med psykisk sykdom.